Målar om huset


En skylt till min mammas frisörsalong
Vi försöker måla om huset emellan skurarna. Igår var min syster med familj här samt mor och far så vi kom faktiskt riktigt långt. Skönt att börja se ett slut på det. Min syster hade bakat citroncupcakes och de var helt ljuvliga. Jag har lagt in receptet på min receptblogg. Vi har en butik i Kungälv som heter Tårtdekor och specialiserar sig på tårtdekorering och de har även kurser. I USA är detta väldigt stort och marknaden är enorm. Efter att ha sett och smakat Helenas cupcakes så blev jag inspirerad att testa detta även jag. Inte för att jag har varket tid eller råd med en hobby till men prova kan man ju alltid ;-).Här är en länk till en cupcakeblogg där det finns smarriga recept.


Smarriga citroncupcakes som
min syster bjöd på.
Igår bestämde jag mig, efter många om och men, för att beställa ett månadspaket från USA . Det blev Mosh Posh då de kit jag sett från dem verkar vara i min smak...i alla fall för det mesta. Tycker det är så spännande att få hem ett paket fullt med överraskningar! Jag inser dock att det är riktat till Scrapbooking och om det är mycket såna saker med så får jag väl ta upp min gamla hobby igen...;-) Jag har inte fått någon bokningsbekräftelese ännu men det kanske inte kommer på direkten?

Min mamma har stängt sin frisörsalong för semester och jag fick ett uppdrag att göra en skylt för detta ändamål. Det var bråttom så jag har inte lagt så mycket arbete bakom men jag hoppas hon blir nöjd ändå. Det som tog tid var i så fall de små bokstavsskyltarna. Undra hur många timmar man lagt på att strecka stygn under sin kortkarriär....:-/. Kram på er!

9 kommentarer:

Petras blogg sa...

Oj oj Mosch posh får kolla dessa!
spännande!
tårtdekor vågar mig inte in där men har man 2 systrar som är konditorer så får dom handla och göra klart allt och leverera....
Kul at målningen går framåt... såg skllnad när jag körde förbi i fm!
Skylten är kanon och ja några timmars streckande har du lagt ned på kort!

SusanneSj sa...

Wow, vilken affär. Det såg ju väldigt gottit ut, mums mums.
Den bloggen la jag direkt i mina favoriter, där kan man lugnt säga MUMSFILIBABBA!!! Måste provas någon gång. Tror att Leila på TV4+ ska baka dessa smaskiga saker imorgon.
Din mamma måste ha blivit jätteglad över denna skylt. Så himla snygg!!!
Kram Susanne

Helena sa...

Vilken bra idé med en scrappad skylt till mammas salong. Den blev ju kanonfin! Kul att du gillade cupcakesen. Bakade en till omgång igår och är sugen på att prova ytterligare ett recept, men jag kan ju inte äta cupcakes i samma takt som jag bakar! Kan inte sluta bra det här...

joggemia sa...

Jättesnygg semesterskylt!

Kram Mia

PS. Ja, ett och annat "stygn" har det blivit.....

Anonym sa...

Verkar hur gott som helst!! Och skylten blev jättegullig. Många kramar Rossanna

Annica sa...

Började med tårtdekorering innan jag fann scrap/kort hobbyn. Min man undrade varför jag var tvungen att skaffa mig så "dyra hobbys" Eftersom båda är rätt så beroende samt shopping framkallande så har det gått åt en hel del pengar, men vad gör väl det :) Det är väl huvudsaken att man mår bra.
Jag gillar verkligen dina verk och är inne här nästan varje dag och får inspiration.

Petras blogg sa...

You have been target in my blogg!!!

camilla sa...

Jättefin skylt till mamma!
Jag tänker på "what about Brian" när jag läste om dina cupcakes, där e de en tjej och hon gör flera hundra och säljer dom, du blir säkert en klippa på denna nya hobby oxå...låt mej smaka en ggn:)
kram camilla

Therese sa...

Vilken fin skylt du gjort! Vad har du använt för alfabete till bokstavslapparna?