Nytt från Inkido

Två dagar innan jag skulle bege mig till Teneriffa så fick jag ett härligt paket med massa nytt material från Inkido. De släpper nya stämplar och en massa nya mönstrade papper och dessa fick jag äran att frossa i. Två dagar var kort tid i och med att jag höll på att packa och förbereda resan så korten är relativt enkla och jag var tvungen att fota dem i mörker. Det tar emot att visa dessa usla foton som inte alls gör korten rättvisa men här är de i alla fall.


En grymt fin kortstomme som är helt matt, kommer i flera färger. Brunt mönstrat papper med rosmönster och i den utstansade ramen har jag använt ett prickigt papper som tillhör samma kollektion. Rosen är även den en ny stämpel.


Här har jag använt en grattis-poststämpel. Det enfärgade svagt randiga pappret är ett ursnyggt vellum som finns i massa färger. Det mönstrade tillhör den nya kollektionen där det såklart finns ett flertal matchande papper.

Jag har tre kort till att visa men just nu orkar jag inte lägga upp...måste fortsätta med att packa upp! Vill ni ser mer av Inkidos nyheter för 2008 så kika in på Inkidos blogg där ni även kan se Petrasos kort gjorda av nyheterna. Sen har jag dessutom två månadspaket som ligger och väntar på mig på maxi. Underbart att hitta två avier bland räkningarna som kommit under veckan!

10 kommentarer:

Basteljette sa...

Very beautiful cards !!!

Unni sa...

Nyyydelige kort, enkelt og stilrent, vakre farger og mønster:)
Ha en fin uke!
Unni

Malin sa...

underbara kort, du är bäst! skönt att ha dej hemma igen!Tack för den supersnygga väskan, den är färdig inredd nu, hihi Kram

Petraso sa...

Dina kort är ju underbara!!!!
Har ju haft dem hemma innan av resa till stockholm och tyskland;)
Skönt att ni har haft det bra....
Du tar väl med månadspaketen så jag får kolla på Onsdag??? men lägg solbrännan hemma...
*miss you*

Cards of Maria sa...

Vilka underbara kort, Camilla =0) Liftvarning på det sistnämnda *blink*
Maria

Cards of Maria sa...

Hej igen, Camilla. Tack för din kommentar i min blogg. Som svar på din fråga, ja, jag ritar alla stämpelmotiven själv. I alla fall än så länge =0)
*vink vink*
Maria

joggemia sa...

Helt underbara båda två....så vackra! Nu blev jag sugen på lite fler stämplar! =)

Kram!

Karin sa...

Snygga, stilrena kort! Vi var på Teneriffa förra vinter och det var toppen. I år blir det skidåkning i Trysil i stället...inte riktigt samma sak.

Mill@n sa...

Välkommen tillbaka! Gillar båda korten massor & ser fram emot inkidos nyheter tack vare dig.

Anna Göransson sa...

Snygga stilrena kort.
Vad skönt med en veckas semester i solen, här är det ju inget toppen väder...

Kram Anna