Till morfar


Ett kort till min 92-åriga morfar

Jag har gjort mycket beställningskort det sista och hade helt missat att göra kort till min morfar! Fick lite panik idag och "snodde" ihop ett kort i all hast.

Det är inte lätt att göra ett kort till en herre på 92 år...Han älskar att lägga patiens och det är så jag minns honom från min barndom...sittandes i tv-rummet med sin kortlek...Hihi naturligtvis inte alltid men det är lite av min bild av honom. Tänkte använt ett hjärter kung från en kortlek men efter besök hos Petraso som hade dessa papper så använde jag dem istället. De fick symbolisera kortleken...lite långsökt kanske. Jag tyckte i alla fall om papperna och ville använda dem. Tack Petra! Vi köper alltid lotter till honom och då passar motivet bra tycker jag.

Jag är långt ifrån nöjd med detta kortet...men han vet att jag ägnat en lång stund och tillverkat detta åt just honom och det räcker nog för honom. :-)

6 kommentarer:

Petras blogg sa...

Passar super till en äldre herre!
Inget fjoll fjoll !
Kul att papperna passade!
Dom är killiga tcker jag... ska nog göra något till svågern med dem!

Rossanna sa...

Jag tycker att kortet är jättefint och det är alltid finare när kortet har en personlig prägel. Och det har du lyckats med. Camilla! Kramizar

Malin sa...

Jättefint! Kul för morfar Helge att få. Tänk att han är 92 år!! kommer oxå i håg honom med patiensen! Kram

camilla sa...

ja såååå rart Camilla..de kommar han uppskatta jättemycke.
kram Camilla

SusanneSj sa...

Jag tycker du lyckats perfekt med detta kort till din morfar. Jag tror inte att han vill ha så mycket mer dekos, det är jättesnyggt!
Kram

petra/paradise sa...

Jättegulligt kort! Din morfar kommer bli så glad/rörd! =)

Superläcker dekos på väggen nedan! Jag måste absolut springa in på IKEA å ta en närmare titt!! =D
Kram PEtra