Cuttlebugköp och ett nytt kort


Jag har äntligen fått användning av mina Creative-stickers

När jag var på Magnolias 10-årsjubilium så köpte jag ett ark med stickers från Creative imaginations och har inte hunnit använda dem förrän nu. Jag visste inte riktigt hur jag skulle använda dem, så jag låg i sängen och gjorde en skiss och dagen efter högg jag i med kortet. Jag har nog aldrig följt min egen skiss så precis...oftast blir det någon ändring här och där. Jag har kännt att jag fastnat i samma upplägg men detta kortet blev i alla fall lite annorlunda så det känns kul. Den sista tiden har jag nästa bara gjort beställningskort och nu var det väldigt kul att få göra ett kort fritt...utan restriktioner.

Jag har använt papper från Websters pages samt dessa stickers från Creative Imaginations. De små hörnstämplarna köpte jag på Lidl (tror jag) i början av min kortkarriär och de har aldrig använts tidigare, men här tycker jag de gjorde sig rikigt bra. Kram har dekorerats med glitter från Making Memories Shimmer Kits men det syns dåligt här.Lite linjer och sömmar på frihand fick det bli också såklart...;-)

Nu har jag beställt en Cuttlebug. Familjen var i Alingsås i onsdags och då passade jag såklart på att gå in på Stämpelboden och där stod en CB på disken. Innan jag gick in i butiken hade jag ingen aning om att de sålde CB men jag bestämde mig direkt att nu skulle jag köpa en. Dagen innan hade det tydligen varit en strid ström av CB-spekulanter och den sista de hade i lager köptes av en annan Kungälvs-bo! Undrar om det är någon jag känner?! Men jag fick i alla fall beställt och nu går jag och hoppas på att hon ska ringa så jag får en anledning till att åka till mysiga Alingsås igen. Igår vann jag min första aktion på ebay också, en die till min Cuttlebug fick det bli!

6 kommentarer:

Petras blogg sa...

GRattis till beställningen.....
så roligt med en Cb i pingel gänget;)
Gillar kortet du gjort massa!
Så snygg skiss! och du målar å snyggt!
Har du sett att vi hittat Kode Lisa! hon finns på min blogg lista!

Ses vi på fästningen i morgon!

Malin sa...

supersött, dina kort är fantastiska. o skylten till salongen SÅÅ snygg. Kul att du slog till nu.. du har ju pratat om att du velat köpa CB ett tag. Kramis malin

Helena sa...

Fint kort som vanligt!

Annes pysselhörna sa...

Dina kort är jättefina allihop som vanligt.

Kram Anne

Rossanna sa...

Jätte fint kort, Camilla! Grattis till die:n och CB:n. Jag har inte inskaffat en CB ännu. Många Kramar Rossanna

SusanneSj sa...

Det är såååå fint detta kort.
Grattis till köp av CB. Jag funderar fortfarande hur jag ska göra...
Ha gott!
Kramisar