JulklappsetiketterJag älskar att göra julkort, det är de roligaste korten att göra tycker jag! Det är inte många dagar kvar till jul men lusten att göra julkort har inte släppt ännu. Men jag har ju insett att det är ju ingen idé att göra fler så då gjorde jag dessa julklappsetiketter istället. Några har jag gjort av små spillbitar dessutom...ytterligare en bra anledning till att göra egna julklappsetiketter! Det var riktigt kul för det går fort att gröa...så det lär nog bli några fler till årets klappar.

4 kommentarer:

Sofie sa...

Jättesöta etiketter, perfekt sätt att använda spillbita och det sist julmönsterpappret. Hoppas jag också hinner göra några, det är alltid roligare att ge bort presenter som är lite personliga på utsidan också.

Helen sa...

Vilka otroligt fina julklappsetiketter!

Anonym sa...

kanonsätt att använda sina spillbitar. Jättefina är dom

camilla sa...

Dom e jättefina dina etiketter....jag har halkat ur de där papperspysselgrejsimojset...hi hi, ja e mer inne i tyg o garn pysselgrejset nu, men jobbar man på panduro, så hittar man ju allt möjligt roligt...jag känner att jag vill göra så mycke, men först har man ju inte tid, och sen veti fasen om jag klarar av allt jag vill göra, men de blir en utmaning...
Kram