Dålig på att uppdatera

Jag har varit så dålig på att uppdatera den sista tiden . Jag har flera kort att visa och återkommer snart med dem. Det är fullt upp här hemma och jag har fått prioritera bort mitt pysslande och allt därtill.

Vi håller på med renovering men har helt kört fast med tapetvalet! Hjälp vad svårt! Vi har en vägg som går från hallen och fortsätter in i vardagsrummet. Min tanke var att den väggen skulle vara fondvägg till båda rummen. Men hur lätt var det att hitta nåt som passar?! Jag har tittat i hur många kataloger som helst... Usch, jag är för kräsen. Det är svårt när man redan skapat en bild över hur det ska se ut. Nåja...när jag hittar min drömtapet ska jag dela med mig!

Idag skiner solen här med besked och jag ska skynda mig ut. Ha det så gott i solen!

5 kommentarer:

Karma sa...

Ja, det e jättesvårt att välja. Det är ju ett stort projekt nu hos er o en stor yta som skall tapetseras. Då vill man ju verkligen att det skall hålla länge o kännas helrätt. Jag tyckte tapeterna du maila häromdagen var sååå snygga. Helst den översta i grönt. Ha det gott min goa vän

Anonym sa...

heee gröna tapeter;) det låter som millan! Gillar annars det röd svarta i erat vardagsrum.....
Spännande att få se!

Kramisar
petra

Carola sa...

Vi skall också börja remontera vardagsrummet. Som ni så har vi också en vägg som går från hallen till vardagsrummet. Så jag går här i Finland och har presis samma problem som du med tapetvalet. Ush så svårt.

petra/paradise sa...

Jättestort tack för gratulationen!!! *glad*
många kramar Petra

Anonym sa...

Visst är det härligt med sol!! Kram på dig och lycka till med tapetvalet. Rossanna