Fulltecknad helg


Huset är från Magnolia och papperna Maja Design


Har använt motivs från 7gypsies, här med lite sammetsstrukur

Helgen har varit fulltecknad. Yngsta dottern har spelat handboll i Färgelanda, Höfners cup, och jag har varit där så mycket som möjligt. Det är verkligen jättekul med både handbollen och även med alla trevliga föräldrar som är med.

Jag har fortfarande inte lagt upp korten jag lovat....men imorgon är jag ledig och ska försöka få till det då. Ha en fortsatt härlig kväll!

6 kommentarer:

joggemia sa...

Wow, vilket snyggt kort! Huset är ju hur läckert som helst. Här har det också varit fullt upp med sport i helgen, fast av fotboll. Håller med om att det är superkul att vara med och titta...tänk om fler föräldrar tyckte det. Även om man inte är sportintresserad tycker man ju att man borde vara intresserad av sitt barn! Det är alltid samma föräldrar (jag och två till) som kollar. Ser fram emot korten du ska visa!

Kram!

petraso sa...

Var du på Deekoreramedmera när du var där...... 4 orna har gått till semifinal i Värcupen så det har varit Fotboll och 14 bidrag till KIF cropen och Mega shopping på Loppisen.... OCh VILKET J-KLA Snyggt kort du gjort!!!!!!!!!!

Lim sa...

I love it!!!

Sanna F sa...

Helt fantastiskt fint kort!!!

bibbi sa...

Nydelig kort! :)

Tette sa...

Super fint kort!