Magnolior och utmaningar

Igår hade jag mina pysselpinglor här och det pysslades för fullt! Det märkes att det var ett tag sedan sist för det pysslades inpå nattkröken! Jättekul och jag fick ett kort klart...lite ovanligt för att vara mig för jag har lite svårt att få något gjort på våra träffar...

Jag har dessvärre problem med mitt minneskort till kameran så jag kan inte föreviga kortet. Förhoppningsvis har jag tagit ett foto på det imorgon.

UTMÄRKELSER OCH UTMANINGAR


Jag har fått en utmärkelse av Asamia...tack så hemskt mycket! Jag ska då nominera mina bloggfavoriter och väljer så klart mina kära pysselpinglor! Inspirerande och härliga till tusen!
Malin, Rossanna, Malin "Hjördis", Petraso och Pernilla.


Jag har även blivit utsedd och utmanad av Tette. Tack snälla!
"Det är både en ära och en utmaning... Det innebär att jag ska skicka ett kort till någon inom 7 dagaroch även att jag ska utse ytterligare 5 personer."

Även här väljer jag mina söta pinglor! Någon av er får ett kort....men vem är hemligt..;-)
MAGNOLIA
Idag kom mina Magnolior så nu sitter jag och klipper och foamar för fullt! Hoppas jag har ork att testa dem i kväll också annars vet jag vad jag ska göra imorgon! Vissa av dem är väldigt grunda och jag är orolig att de inte ska gå att stämpla med. Är det någon av er som har likadant?
EDIT Efter att ha testat mina stämplar kan jag konstatera att det gick utmärkt att stämpla med dem! De ÄR grunda men de funkar perfekt.

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Mina funkade utan problem...täntke inte på om de var gruna el inte. Kul att vi fick samma post.
Ska bli så kul att se vad du skapar med dina stämplar.

Petraso sa...

Tack för utnämningen