Hemma igenJapp, jag har varit bortrest! Har tillbringat en vecka på Teneriffa och det har verkligen varit helt underbart. Toppenväder med sol, bad och massa shopping! Vi siktar redan in oss på att resa nästa år igen, samma månad. Det var verkligen perfekt att åka denna tiden, lagom varmt och härligt att slippa regn, kyla och mörker även om det bara var för en vecka. Detta lever vi på ett tag nu och våren närmar sig ju dessutom med stormsteg.

Jag är så glad att så många troget tittat in till min blogg under veckan som varit trots dålig (läs "ingen" ;-)) uppdatering. Utmärkelser har jag fått också och det återkommer jag med imorgon...är alltför trött för att sitta vid datorn egentligen...haha...men en liten kik var jag ändå tvungen att göra! Kram och vi ses imorgon!

3 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft, kul att ha dig hemma igen...hoppas ju få se lite nya kort här inne snart igen.

joggemia sa...

Men åh, vad avis jag blir!! Här ligger vi i lunginflammation och förkylningar....vi skulle verkligen behöva lite sol och värme! Nåja, den som spar han har...vi åker till Kroatien i sommar! Skapa på nu så vi får se dina härliga kort!!

Kramar i massor!

camilla sa...

Ahh din gottegris...men min pappa berättade för mej att ni var där, han hade pratat med din pappa. jag skulle oxå behöva sol o värme, men den enda sol o värme jag får just nu, de e i solariet i källarn på jobbet...ha ha, och inte e de en vecka precis utan bara en ynka halvtimme:)
fint kort de bruna du gjort...
kram Camilla