Tilda på bänken


Ramen runt motivet är handklippt och svamparna har lite 3D-lack
på sig.

Idag har jag gått hem från jobbet för jag har så ont i nacken. Usch och fy vad det är jobbigt! Enl min massör så är det ett par kotor som ligger fel i nacken och de liksom putar ut och så har det blivit inflammerat runt om. Hoppas naprapaten har en tid till mig fort! Eftersom nacken värker så har det inte blivit mycket skapande den sista tiden. Tråkigt!

Detta kortet var i det närmaste klart men hade blivit liggande för att jag inte var nöjd. Men ibland blir man bara halvnöjd och det får man väl acceptera...så här är det i alla fall. Jag har maskat Tilda med bänken och svamparna. Jag tror det är svamparna jag inte är nöjd med..de hör liksom inte ihop med det övriga.

Hihi, jag låter lite gnällig idag hör jag så det får bli ett kort inlägg. Jag skyller på nacken! Ha en skön eftermiddag!

6 kommentarer:

Jennie sa...

Förstår inte att du bara är halvnöjd!!! Tyckte det var jättefint!!

Unni sa...

Kortet var fint det, flotte farger
og soppen var et koselig innslag:)
God bedring med nakken:)
Hilsen Unni

camilla sa...

jättefint millis. jag gillar hon på bänken, hon e söt...jag e oxå hamma från jobbet, värsta förkyldningen och ont i huvet.
kram camilla

Malin sa...

Tråkigt att du har ont i nacket! hoppas det blir bättre efter behandlingen i dag. Kortet är jättefint. Kram

joggemia sa...

Man FÅR vara gnällig när man har ont! Kortet är dock superfint...med svampar och allt!

Kram Mia

Åsa/asamia sa...

Kanonfint kort tycker jag...men jag känner igen känslan när man själv inte riktigt är nöjd. Du gör alltid så fina kort *KRAM*