DT-kort och naprapatbesök


Julgranskulan finns i två storlekar...här har jag använt den stora


Textstämpeln är toppen för den är så användbar! Perfekt till snabba
julkort!

Idag har jag varit hos naprapaten och jag känner redan att det lättat lite i nacken. Muskelaturen däremot är väl inte som den borde. Eftersom jag sitter vid en dator hela dagarna så ska jag vila min nacke imorgon också annars är jag väl där igen snart. Hoppas det blir bra fort!

Här var ett kort jag gjort för Inkido. Eftersom nacken värker så det fick bli ett enkelt kort. Jag har använt en väldigt användbar textstämpel som bildar en ram. Tycker det är perfekt när man vill göra enkla och snabba kort! En snygg cardstock, ett favoritmönsterpapper och en liten stämpel i mitten så har man ett jättefint kort på kort tid! Här har jag placerat en julgranskula i mitten, även den från Inkido. Jag har sprayat lite med shimmer mist på julgranskulan för att få samma fina lyster på den som på kortstommen!

Materiallista:
Stämplar: Stor julgranskula och God Jul ram
Allt papper från Inkido
Shimmer mist, distresser

9 kommentarer:

joggemia sa...

Detta kort tänker jag lifta rakt av! Så enkelt och snyggt!

Kram Mia

Malin sa...

Jättevackert! så smart sett att använda ramen. Jag har flera ramar som jag tycker är svåranvända, detta var ju toppen! Kram

SusanneSj sa...

Åh så härligt det blev. Stilrent och snyggt.
Hoppas du blir bra i nacken snabbt.
Kram

~Nancy~ sa...

Such a cute card!!! Awesome!!

Rossanna sa...

Hej! Jättefint kort och fin text på ram-stämpel.
Jobbigt när man har så ont, hoppas att nacken blir bättre snart på dig.
Du frågade om jag skall till mässan i helgen men nej, tyvärr så har alla våra pengar gått till dränering och renovering av huset. No money no funny! Kram och hoppas du hittar något roligt. Många kramar Rossanna

Sanna F sa...

Så himla fina kort!!! Du är så himla duktig!
Stackars dig som har så ont i nacken! Skönt att få lite hjälp av en naprapat och hoppas att det fortsätter att kännas bra!!!

Jennie sa...

Enkelt och supersnyggt!!

chruss sa...

Underbart vackra kort - enkla stilfulla och verkligen tilltalande!

Tette sa...

Super duper mysigt kort. Stämpeln med julgranskulan var verkligen fin. Jag håller med dig om textstämpeln, den verkar jätteanvändbar!