MässaIdag har jag ägnat mig åt mässa och lite klädshopping med min syster. Det var otroligt mycket folk och jag stannade bara i 1½ timma men det räckte. Jag fick inhandlat det mesta jag hade tänkt. Jag har konstaterat att mina nya favoritpapper är Tres Jolie...härligt tjocka papper i fina färger och struktur. Håller också på att fylla på mitt förråd med dabbers och frills. Jag har fyra olika frills och jag har bara använt dem på ett kort hittills...jag tycker så mycket om dem och hoppas jag kommer använda dem mer än jag gjort.

Nu ska jag bara få tid att använda mina nya grejer också. Jag hoppas på lite pysseltid imorgon!

4 kommentarer:

Petraso sa...

Fina saker.... Har ju flera av Tres jolie papperna.... LL har dom och , inex och brunson... dö kär i dom otroligt att vi har ett pappers kollektion vi båda älskar!
hoppas det blev lite fina kläder.... såg ut som du var ordentlig på mässan... jag var ju ännu mer ordentlig.... jag var inte ens där och höll mig från att låta dig shoppa åt mig... men min fråga var det något överraskande nyheter????

Anna Å sa...

Sicken lycka att kunna gå på mässan! Avis... Själv är jag så himla förlyld så jag orkade inte åka in :(

Vilka var det som sålde de super snygga papprena du köpte?

Ps Jag har bytt bloggställe.

petra/paradise sa...

Åh va mycket fint du handlat! skulle gärna vilja ta mej en närmre titt på de där papprena! =)
Nya favvopapper är alltid välkommet! ;)
Ser fram emot å få se vackra alster ifrån dej med de nya grejerna =)
Hoppas det blev lite fina kläder också för pengarna som vart över =)
MÅ gott!!
kram Petra

Malin sa...

Hihi, jag tänkte allt att du inte kunde hålla dig därifrån! Så mycket fint du fick med dig hem. SKOJ! Jag älskar oxå Tres Jolie, så snygga o så lite tjockare papper. Hoppas du fick lite kläder oxå, alltid roligt med nytt i garderoben. Kramis