En pysslares dilemmaImorgon är det mässa och det är svårt att stå emot att gå dit...jag behöver verkligen inte shoppa pysselsaker! Jag har däremot en akut brist av snygga höstkläder! Att jag ens övervägde att hellre köpa pysselsaker än att fylla ut min garderob när jag svär varje morgon att jag inte hittar nåt snyggt att ha på mig! Innan jag fann denna hobby så var det kläder jag lade mina pengar på...jag älskar ju kläder.
Men nu gjorde jag en kompromiss. Jag tillåter mig själv 1½ timma på mässan SEN ska jag köpa kläder. Det är bara att hoppas att jag inte hittar för mycket snyggt som jag bara MÅSTE ha...för då blir det väl på sin höjd en top på H&M i klädväg. Borde kanske shoppa kläder först och sen gå till mässan...men då finns ju risken att massa fina saker (som jag inte behöver) tar slut! Haha, vilket dilemma!

Tack snälla för alla kommentarer på mitt förra inlägg. Det är så himla kul att se vilka som tittar in och jag blir så glad! Kram

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Känner igen mig där, handlade också massa kläder förr som jag knappt hann använda - nu lägger jag mer pengar på scrapet än på kläder. Jag tycker du ska göra som du tänkt, handla scrap först och sen lite kläder....det är ju sååå kul att gå på mässa.
Sen hoppas jag få ett kort här inne också ;0)

Anonym sa...

Här finns en till som också känner igen sig. Jag har för tillfället faktikst spenderat en hel del pengar på nya kläder och det behövdes verkligen. Under året som varit har jag lagt mer pengar på scrap än på kläder. Jag skulle också vilja gå på mässa!!!

Maria (mek73)