Min nya pysselplats


Min nya plats i allrummet med skrivbord gjort av en
köksbänkskiva från Ikea



Jag trivs som fisken i vattnet med pysselbordet vid fönstret!


Jag skrev för ett tag sen att jag skulle få en ny pysselplats och nu har jag äntligen tagit några bilder på det. Det är inte klart ännu. Där jag satt förrut hade jag allt i ek. Nu har jag ändrat till vitt, så hyllan längst upp är en kvarleva från förra pysselplatsen och ska bytas till vit. Sen ska jag köpa lite fler lådor och annan förvaring men jag ska bo in mig lite tänkte jag. Ser lite tråkigt ut med sladdarna som hänger från lampa och skrivare men har inte kommit på någon bra lösning än. Lampan ska bytas ut även om jag tycker det är bra att ha en som hänger från hyllan så att den inte tar yta från skrivbordet.

Skrivbordet är för övrigt en bänkskiva från Ikea. Benen är från Ikea och heter Curry...25 kr st! så bordet gick på ca 400 kr. bra tycker jag. Stabilt är det också!

Jag var på Wettergrens för ett tag sen och köpte ny pärm och lådor. De står på översta hyllan och de känner mig så nöjd med. Ska köpa lfler större lådor och lite annat smått och gott i samma serie. Skulle även köpa fler hängmappar men de hade bara 25-pack där och nog för att jag har mycket papper men det var lite i överkant faktiskt....hihi. Mina papper väller snart över kanten på de mappar jag har nu.

Fler bilder kommer när det är helt klart....thats all for now.

13 kommentarer:

Malin sa...

Stiligt, stiligt!! långt i från mitt kaos som råder i mina pyssellådor. HAHA har faktiskt gett upp hoppet om att jag ska få det så här nångång. KRAM

Molles blogg sa...

Åh, en sån plats skulle jag oxå vilja ha! Superfint och vilken ordning!

Pernilla sa...

Vad fint du har fått det.

**Inge** sa...

I wish you lots of (stamp)fun at your new lovely hobbyspace:-D

paradise sa...

Å herregud va fint du har det hemma hos dej!! Att få en fönsterplats är ju hur lyxigt som helst!! ;D
Kalasfint vänne, förstår att du stormtrivs!! =D
Må gott! Kram Petra

Anna sa...

Så fint du har det!!! Avis ;) Jag är fortfarande förpassad till köksbordet och där kan man ju inte lämna något framme. Är du nöjd med din Cuttlebug? Jag har precis beställt en som jag ska hämta på mässan i höst.

camilla sa...

åhh så mysigt du har de millis i din lilla hörna...jag saknar hyllor på väggen vid min pysselplats, men vi skall sätta pärlspont på väggarna där, så martin vill inte sätta upp hyllor där ännu, men....när fasen e de dags för pärlspont då...hmmmm. de e så synd att man inte e superhändig så man kan göra det själv.

Kram Camilla
kram

camilla sa...

åhh så mysigt du har de millis i din lilla hörna...jag saknar hyllor på väggen vid min pysselplats, men vi skall sätta pärlspont på väggarna där, så martin vill inte sätta upp hyllor där ännu, men....när fasen e de dags för pärlspont då...hmmmm. de e så synd att man inte e superhändig så man kan göra det själv.

Kram Camilla
kram

Emma sa...

Vilken fin hörna! Perfekt med lite inspiration.. håller för fullt på att planera för min hörna i nya lägenheten :o)

Rossanna sa...

Snyggt, Camilla! Du e så duktig. Härligt med en pysselplats. Jag hoppas att jag får det någon gång (...snart)och då kommer jag att behöva inspiratiionen. Så tack för att du delar med dig:))) Många kramar Rossanna

Anonym sa...

Vad fint det blev!!! Det är roligt att få se kort på det man pratat om. Vilken snygg tapet det är på väggen dessutom. Kram Karin

Anna Göransson sa...

Vilken underbar pyssel plats du ser ut att ha.

/Anna

Annes pysselhörna sa...

Urtjusigt blev det.
Mycket bättre än en bod på tomten.
Så skulle jag med vilja ha men tyvärr så har vi ju ingen plats för det.
Jättfint.
Anne