Canvas


Jag har gjort en liten tavla av dotterns bästa kompis

Detta fotot är verkligen inte bra...batterierna tog slut när jag tagit en bild. Jag ska ta ett nytt foto i en annan vinkel lite senare. Jag har inte scrappat på evigheter så ha överseende ;-). Men det var i alla fall väldigt kul att testa lite och det kommer bli mer försök.

Min äldsta dotter kom hem med ett foto på bästa kompisen som bebis och ville att jag skulle göra något med det. Jag köpte 2 canvas i 20x20 när jag var i Ullared för snart ett år sedan och nu har jag äntligen använt en av dem...Papper från K&Company och den genomskinliga blomman vet jag tyvärr inte var den kommer ifrån. Jag tycker den är helt underbar men fick den i ett månadspaket utan förpackning. Hade jag vetat hade jag köpt upp ett lager.

I onsdags hade jag och maken 10-årig bröllopsdag och vi firade så gott vi kunde en vardag. Men idag ska vi vara barnlediga mest hela dagen och sen ska vi in till stan och strosa på Kulturkalaset och sedan ut och äta. Ska bli härligt! Ha det gott!

4 kommentarer:

camilla sa...

jättefint millis...gud va gott att vara barnledig och bara göra saker tillsammans, de e vi aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG...ha en alldeles förträfflig dag och grattis på bröllopsdagen (som redan har varit)
Kram camilla

paradise sa...

Superläcker med härliga färger!!
Fotot är ju uurgulligt!! =D
Grattis på 10års dagen lite i efterskott! =)
Kram Petra

Rossanna sa...

Åhh, tavlan var jätte, jätte fin, Camilla!!!!
Stort grattis till 10-års dagen( i efterskott).
Många kramar Rossanna

Petraso sa...

Va söt NORA är ... kanonfin canvas...

Va 10 år oj oj Va tiden har gått fort eller hur.....GRATTIS till er båda.....