Bröllopsbestyr

Här är det bråda dagar...bröllop i faggorna! Min syster ska gifta sig den 19 maj och detta ska ske i Köpenhamn. Vi har bokat hotell och just nu håller vi på att införskaffa kläder och det är inte helt lätt. Min "nästan-tonåring" är väldigt bestämd när det gäller kläder och 9-åringen har lite vilja hon också, även om det är enklare. Vi gjorde ett försök i Göteborg igår men åkte hem med bara en klänning till Linnea...som dessutom kändes sådär.

Idag åkte vi till Allum i Partille och då gick det betydligt bättre. Jag och Julia hittade klänningar på Vila och Linnea fick också en ny klänning som kändes bättre. Nu är det bara maken kvar och det är svårare....och betydligt dyrare! Skönt i alla fall att vara en bit på väg och slippa känna att man är ute i sista stund.

Här kommer ett kort som jag påbörjade på vår sista träff. Jag hade jättesvårt att komma igång och bad Malin. ge mig en utmaning. Hon plockade fram papper och så här blev det till slut. Jag fick inte alls till det till en början men senare när jag kom hem så föll allt på plats. Så kan det bli ibland.


Papper från Sassafrass lass och stämpel från Magnolia.

Jag har tyvärr inte fotat alla kort som jag gjort under mitt internetuppehåll men jag har i alla fall minst två kort till att visa....de kommer strax...

7 kommentarer:

Petras blogg sa...

Det blev så fint du var ju lite negativ när du skapade på träffen men med texten blev det ett höjdar kort!

Shoppa med dina barn , my good!
vilket jobb men blev säkert fint för DU har så snygg smak..... Gubbarna är det värre om dom ska ha kostym.

Helena sa...

Jättefina kort allihop ! De där etiketterna är jättefina. Var kommer de ifrån ?

CamillaB sa...

Ja visst är etiketterna fina! Jag köpte dem på mässan men ser nu att Magnolia har dem. DaisyD var märket!

myamia sa...

Underbart kort! Jag lånade din ide från det förra inlägget till ett kort jag gjort idag, tack för hjälpen ;) Kram Maria

Malin sa...

Härligt att ni hittade kläder. Det är så skönt att slippa jaga runt i sista sekunden. Kortet blev jättesött. Kram ses i morgon!

Anna sa...

Super fint kort. Gillar texten till

/Anna

Carina sa...

Jättefina kort! Det här sista var superfint, härliga färger.