Kortfunderingar och Freeportbesök


Ett grattiskort att lägga i bra att ha-högen. Papperna är från
Cosmo Cricket och stämpel från Magnolia

Min dotter praoar på mitt jobb i två dagar och jag har några snälla kollegor som håller henne sysselsatt. Hade tänkt att göra ett kort till dem men jag är tveksam om jag hinner. Sitter just nu framför tv´n och tittar på Simon och Thomas...nåt halvbra inredningsprogram på trean. Är väldigt svag för förvandlingstv och kan nog inte slita mig. Så det kan nog bli att jag gör om något kort jag har färdigt...För sen börjar The nine som började förra veckan. Annars tittar jag inte så mycket på tv. Det blir Greys Anathomy på femman, resten kan jag vara utan faktiskt.

Idag var jag och flickorna på Freeport outlet för första gången. Julia är väldigt noga med märken just nu och hade kollat in ett par Lacoste för 599:- i lördags. Lite mastigt för ett par tygskor som detta var... men idag hittade vi ett par förr 399:- på Freeport. Ska nog åka tillbaka när jag har lite mer tid att gå och kolla runt.

Ha det bra alla glada...nu ska jag gå och fixa kvällsmat till min lilla dam!

5 kommentarer:

Petras blogg sa...

hittade ni något på freeport.. jag gör det aldrig visserligen bara varit där en 3-4 gånger och haft ont om tid...... haft en skön kväll badet och doft lju bhövde ladda batterierna... Hoppas mitt paket frå SA hinner komma innan i morgon kväll... behöver inspiration

Sanna F sa...

Jag tittar också på såna inredningsprogram! Ibland blir det såååå snyggt!

Vilket super fint kort du har gjort!
KRAM från Sanna

SusanneSj sa...

Jodu! Speciellt ska det vara med vissa kläder. Sonen nöjer sig inte med vad som helst, men han får lov att betala det mesta själv. Självklart får han bidrag av oss.

Superfint kort. Jag ska göra ett snabbt kort, känner mig lite sugen på att lifta. Hoppas det är ok ; D

Kram Susanne

petra/paradise sa...

Ojoj!! Här har hänt grejer sedan sist jag var här!!! Mycket fint må jag säga!! =D
Du är så duktig!! =)
HOppas du inte kommer få flera datahaverier nu...=/
Kram Petra

Åsa/asamia sa...

Fint kort med fina detaljer! Bra att ha en liten hög kort hemma ifall att, det har jag med.