Uppkoppling!

Äntligen har jag fått tillbaka min internetuppkoppling. Det har varit tyst från mig ett tag, mycket p g a internetbrist så klart plus att vi har varit sjuka. Envisa förkyldningar har härjat i vår familj och jag var hemma hela förra veckan. Jag har inte pysslat så mycket den sista tiden men mer kommer. Jag har fått massa fina stämplar från Pysselpassion och några DT-kort ska det bli av dem.

Josephine frågade om jag vill sitta och pyssla i deras monter under mässan i Göteborg. Nu verkar det som att hon inte fått en tillräckligt stor monter och hon undersöker möjligheten att få en större för tillfälllet. Vi får väl se hur det blir... Det är lite pirrigt men roligt!


Fotot är inte så bra för det börjar mörkna...men för-
vandlingen av vårt nya kök har börjat....En närbild på det nya kaklet, visst är det
snyggt?!


Här är några bilder på mitt nya kök. Det har förvandlats från en grå historia till något jag känner mig hemma i. Bilderna är väldigt dåliga för jag tog kortet på kvällen så färgerna stämmer inte så bra. Luckorna är vita, inte ljusgula som det ser ut här ;-). Vi har ännu inte tapetserat men vi har lackat om våra grå luckor till vita samt kaklat om. Tyvärr har jag inte fotat hur det såg ut innan men så här ser det ut nu. Förhoppningsvis tapetserar vi i helgen och det ska bli så kul att få se resultatet!

7 kommentarer:

Elin sa...

Hej, undrar var du har lackat om dina köksluckor? Jag går oxå hemma och är sååå trött på våra fula luckor...vill ha alla tips =)(

Elin sa...

Kul att du tittade in hos mig :)
Aha kan billackerare göra det, har nämligen hört att det är dyrt? Jo jag bor i Mölndal...
Kram

SusanneSj sa...

Vad kul att kanske stöta på dig nästa helg i Pysselpassions monter. Det kommer du klara hur bra som helst : D

Snyggt kakel ni har satt in, det gillar jag. Vi har också tänkt måla om våra köksluckor... snart.

Ha en trevlig helg!
Kram

Petras blogg sa...

super snyggt kök jag har ju varit och sett det live både innan och efter och jisses va snyggt jobb med luckorna.... och kakelt också men det visst jag ju att det bli med din proffs!

Tack för fikan inte blev det pysslat för mig men hoppas ni fik gjort lite!

Sanna F sa...

Vad snyggt!
Det är så skönt när man får det som man vill ha det!

Åsa/asamia sa...

Vad kul med lite renovering....det kommer bli jättefint! Kaklet är jättesnyggt och jag gillar handtagen på luckorna.

Lotta sa...

Åååå - gillar dina fina kort, vilka härliga skapelser!

Vi skall till att bygga hus och vi skall i dagarna till att välja kök och allt som hör till - bara ÄLSKAR kaklet som ni valt - tack för inspiration!