Har blivit utmanad...

kaad4802 har utmanat mig att skriva sex underliga/egendomliga saker om mig själv =)REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör enlista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Okej, här kommer min lista;

1. Jag tittar sällan på kontoutdragen från bankomaten...är rädd att bli chockad över hur mycket jag gjort av med. Inte så smart, jag vet...men jag övertrasserar aldrig.

2. Jag har inget som helst tålamod när jag är hungrig...vilket funkar sådär eftersom båda mina barn är precis likadana. Så det gäller att planera måltiderna.

3. Jag har en förmåga att rodna vid absolut fel tillfällen (Hm, vilka tillfällen är rätt...?) Och jag rodnar inte normalt...ingen blir rödare än jag. Tack och lov händer det inte så ofta numera.

4. Jag har en dålig vana att alltid sjunga med i låtar på radion...säkert mycket irriterande för min familj och kollegor ;-). Men de har tålamod tack och lov.

5. Jag är disträ och väldigt glömsk vilket kan sätta mig i pinsamma situationer många gånger. Tack och lov är mina barn duktiga på att komma ihåg läxor och lappar till skolan...

6. Alla mina blommor dör...vattnar aldrig! Mitt växtkonto är stort....

Nu ska jag utmana sex stycken andra bloggare och jag har valt:

Karmteg
Pernilla
Petraso
Rossanna
Hjördis
Camilla Rietz

2 kommentarer:

Hjördis sa...

Å nu utmanade jag dig *asg* Det får bli döttlopp här tror jag!? *s*

Kram Malin

Petras blogg sa...

Ha ha skoj saker man inte visst om dig förutom det där med att rodna.... Syns inte alls så mycket som du säger.... eller är det när du drukit rödvin...

Har svarat som du vet!