Ett kort till TindraEtt kort till en nyfödd liten tjej där jag använt stämplar från
Format samt hÄnglar.

Äntligen har vi fått snö även i västsverige! Jag som inte ville ha nån snö...tyckte att det kunde vara nu när vi går mot slutet av januari. Men nu när den kommit tycker jag det är underbart, det är så härligt med ljuset. Äntligen är det lååååååånga hösten över och det har blivit vinter.

En av min äldsta dotter Julias bästa kompisar har fått en lillasyster. Detta ska ju firas och Julia bad mig göra ett kort till henne. Jag har inte haft någon direkt pyssellust på ett tag men detta fick jag i alla fall gjort och det var riktigt roligt! Oftast när jag gör ett kort så har jag en skiss eller i alla fall en idé. Denna gången hade jag ingen aning hur det skulle se ut när jag började, utan det växte fram under tiden och jag ändrade inte mycket på vägen.

Det känns som jag inte kan göra kort utan underbara Blush för tillfället men snart har jag nog ledsnat på dem också ;-) Ska försöka variera mig...Här har jag i alla fall använt två olika papper från BG Blush och kortstommen är ett bling-Bazzill. Har inte riktigt blivit vän med den serien men just denna färgen tycker jag funkar. Textstämpeln "Björnen sover..." är från Format och bebisen är från hÄnglar & stÄnglar. Tindra har jag skrivit med QK Katie.

6 kommentarer:

Petraso sa...

Åhhhhh va snyggt va fint jätte fint med denna rena stil!
gillar den texten

Malin sa...

Underbart kort! Gillar det rullade pappret, texten, stämpeln.. ja allt! Håller med dig om att dessa blush e nåt extra, underbart fina!

muhren sa...

Underbart kort, gillar ju oxå blush men är inte så förtjust i bling papprena..jag gillar Bazzills PWL de är matta det gillar jag!

CamillaB sa...

Linda! Jag har precis beställt massor av PWL...hoppas på att de kommer imorgon! Tror att de är mer i min smak.

Pernilla sa...

Jättefint kort! gillar inte heller bling, bara det som är cremefärgat.

Kram

Aud sa...

Baby kortet ble nydelig!!! :-D
Papirene du har brukt er så lekre, må nok ut og handle litt jeg også...

Takk for din koselige hilsen i min blogg!