Lite kort

Har ingen uppkoppling hemma för tillfället så Petra är snäll och låter mig använda hennes dator... Här kommer lite kort jag gjort i veckan:

Har använt mina nya Crate papper, floss och ett hjärta samt skylt som jag klippt ut för hand. Stämplarna är från Hänglar.

Även här är det Crate paper fast julkollektionen som jag tycker är underbar. Stämpeln är från Pysselpassion. Är inte helt färdig med kortet ser jag nu...saknas något tycker jag ;-) Lite sömmar kanske, hihi. Insåg nu att jag inte gjort en ända söm vilket är sällsynt när det gäller mig. Så nåt mer får nog till.


Detta kortet gjorde jag på Kungälvsträffen. Tyckte inte jag fick plats med någon text så det får skrivas inne i kortet. Min favoritstämpel från Pysselpassion, lite bling och papper från Crate Paper...så klart...! Det mönstrade till vänster har jag fått från Malin (tack!) men vet tyvärr inte vilken tillverkare det är. Underbart dock...tacksam för tips.

5 kommentarer:

Malin sa...

Jättefint Millis!! jobbigt utan dator man får ju abstinens! hemskt

Camilla sa...

Ja jobbigt som sjutton ;-) Men nu har jag fått igång det igen!

Petras blogg sa...

Jätte fina kort millan!
du är så duktig på att få i hop färgerna.....

Hjördis sa...

Urtjusiga kort :)
Ska bli skoj att ses imorgon igen!

muhren sa...

Pappret till vänster är från K&Company, kortet med kransen var ju super..kanske några med julstjärnor..eller lite sömmar som du sa!

superfina kort allihop!