Nytt försök

Vad kul, nu har jag äntligen fått bredbandet tillbaka! Vad handikappad man känner sig utan internet...särskild med denna hobbyn. Man är ju så van vid att få inspiration från alla håll och kanter men nu sattes jag på prov ;-).

Jag kände mig inte nöjd med kortet med kransen som visas inlägget innan. Det var alldeles för tomt och jag lade till lite sömmar igår kväll. Nu fick jag lite tips från Muhren att lägga till lite blommor så det gjorde jag också. Tack Linda...jag blir jätteglad för alla tips jag kan få! Jag lade till lite brad också...Nu känns det lite bättre men baksidan på kortet ser ut som en nåldyna...haha!

Här är i alla fall resultatet:


Sen gjorde jag detta kortet för att jag ville använda textstämpeln "Björnen sover". Tycker den är fin men den har inte blivit använd så mycket tyvärr. Sen har jag blommor som jag inte heller har använt. Fick dem i ett månadspaket från pysselpunkten för ganska länge sedan och skulle använt dem när jag scrappade...men eftersom jag aldrig hittar tid till det längre så använder jag dem på kort istället. Hade egentligen velat ha en större brad i blomman men det får jag byta ut när jag inhandlat det. Stämplarna är från Format. På tagen tänkte jag man kunde skriva namn, datum eller vad man nu vill.

4 kommentarer:

Lenalandis sa...

Va fina korten blev. Gillar verkligen björnen sover.. Har din blogg i favoriter du gör fina grejer som inspirerar.

muhren sa...

Kul att du gillar mina tips...det är alltid trevligt att sätta blommor i grupp så att säga...älskar dina kort hur du än gör dom...gillar verkligen texten björnen sover...

*kram*

Camilla sa...

Lenalandis: Vad roligt att du finner mina kort inspirerande...Vad glad jag blir!

Muhren: Jag är jätteglad för alla tips jag kan få! Du är ju min favvispysslare :-D

Kram på er!

Petras blogg sa...

gillar så björnen sover....
Så gulligt!
Ett tips om man vll ha större brads så stansa ut en cirkel( jag har en) ca 12mm i mönster papper eller en färgat och 3d lacka den så har du en fin brads liknade deko...