Tack från Tilda


Alla mina favoriter samlade på samma kort ;-)

Nu är det tredje försöket för mig att vara med i utmaningen på Scrappiz. Första gången var jag för sent ute och andra gången kände jag själv att jag hade svävat bort från skissen lite väl mycket... Denna gången gick det undan och jag kommer säkert på saker jag skulle gjort annorlunda men det är ju inte hela världen. Det är bara så kul när det är en skiss man verkligen tycker om.

Som vanligt har jag använt fina BG Blush och nya favoritcardstocken PWL. Spetsen är QK och stämpeln är från Magnolia. Tack är skrivet med QK Katie classic...Tack Linda, dina utsansade ord kommer verkligen till användning!

Fick mitt pris från Decembertävlingen på Kickis pyssel idag. Det låg prima-löv i kuverten samt två förpackningar med Magic Motivs. Jag såg en demo med dem på Gbg-mässan i höstas, men har aldrig provat själv. Tack Kicki, om du läser det här!

Har upptäckt Bazzills serie PLW (Places we love)...vilka underbara papper! En matt, våfflad struktur i jättefina färger! Det finns massor av fina färger i serien, synd bara att man inte hittar så många nyanser i svenska butiker...men det kanske kommer. Jag handlade av Helena på Scraphuset sist och jag tror även att Pappersbiten har en del. Vet ni någon annan butik som säljer dessa underbara papper och vill tipsa mig så lämna gärna en kommentar.

10 kommentarer:

Pernilla sa...

Supergulligt kort, gillar spetskanten från QK.
Kram

Sanna F sa...

Jätte gulligt kort!!!!!

muhren sa...

Fint kort!
PWL är mina absoluta bazzill favoriter, men jag håller med om att de finns ju inte i alla butiker..men jag vet att man kan ju höra med någon butik om man kan få förbeställa, de ligger ju i så fina pack med 5 papper av 5 färger..

Kram...

Malin sa...

Jättefint Millis! ja jag tackar för att du tipsade mig om o köpte lite PWL även till mig, dom är jättefina. Kram

Petras blogg sa...

hm kolla med Jennie hon har haft pwl är jag nästan hundra på...
Hon kan nog fixa ett paket med 5-5 som linda skrev.... Jätte fint kort som följer skissen!
Demar du magic mofits på fredag?
Nytt för mig...

CamillaB sa...

Tack snälla för tipset om PWL...här går det åt cardstock så 5-pack funkar ju ;-)Kanske mina kungälvspysseltjejer vill dela med mig annars? *blink, blink*

Muffin sa...

Hej! Tittar ofta in och kikar på dina fina kort, det senaste var också jättefint! Har hittat lite PWL hos scraproom.se och även pappersvinden.se.
/Muffin

Malin sa...

Jag delar gärna!! Kramis

enjoy sa...

i like your artworks ;-) there are very beautiful!

Petra/Paradise sa...

Grymt sött kort!! Gillar allt!! =)