Limited edition


En ny rund stämpel som jag embossat i choklad och sedan klippt ut...pillipill


Några av julens papper från Inkido. Texten på pappret finns även
som en stämpel som jag stämplat direkt på kortstommen.


Den större textstämpeln kom tidigare i höst och här har jag embossat
den i klart pulver.


Även här har jag använt textestämpeln...behöver jag säga att jag
älskar den?!

Bakom har jag stämplat en ny stämpel med snöflingor på rad
med två blå nyanser.


Det glittrar ordentigt om kortet ...jag har embossat snöflingor och
text i hologrampulver


Jag fick lite nya stämplar från Inkido i söndags och jag var ju tvungen att testa dem med en gång. Denna årstiden är det ju inte många timmar som man kan fota med rätt ljus och jag jobbar ju de timmarna....Men idag är jag hemma så jag passade på att fota dem.

Hur gör ni? Scannar ni, fotar ni på jobbet eller kanske samlar på er veckans kort och fotar på helgen? För mig blir det det sistnämnda...blir inte nöjd när jag scannar så det hoppar jag över. Jag vill ju gärna lägga ut mina kort på bloggen med en gång när de är klara...är en ivrig person!

5 kommentarer:

camilla sa...

så klart man vill lägga ut sina grejer på bloggen med en ggn, men som sagt de e kris när man jobbar dygnets ljusa timmar..
..ditt kort som du gjort e kalasfint som alltid, jag önskar att jag kunnat sätta mej ner och knåpa i hop ett kort, men jag har ingen som helst idé för hur de skall se ut, håller på med ett album, så jag får väl lägga ut de när de e färdigt nån gång;)

kram Camilla

förresten, hur har du gjort för att få det att se ut som de e en annan mönstrad bakrund på din blogg..om du förstår hur jag menar;)

Maria sa...

Urläckert kort. Jag gillar också stora textstämplar och Inkidos julpapper. Liftvarning föreligger:)

Sofie sa...

Mycket snygga kort! Hittade till din blogg via Inkidos blogg och hoppas det är ok att jag länkar hitt från min egen blogg.

Muffin sa...

Supersnygga! Vad fint det var när du embossat texten direkt på kortbasen.
Förstår precis, jag vill också lägga ut dem på en gång. Scannar för det mesta på jobbet eller fotar hemma när ljuset tillåter. Nu blev jag dessvärre av med kameran för vi hade inbrott hemma...:(
Ska bli kul på lördag, men jag som bara pysslar ensam hemma på kammar'n tycker det är hemskt svårt att veta vad man ska ta med sig.

Mill@n sa...

Superfint komponerat!! Gillar den nya stämpeln -SNYGG! Jag fotar på jobbet eller väntar till helgen. Jag är otålig och vill gärna uppdatera bloggen om det finns något nytt att visa. Försöker att balansera sp att det inte blir ytterligare ett måste bara. =o)