Länge sen sist...Jag har inte legat på latsidan när det gäller kortmakandet, bara när det gäller bloggandet...Det är bara för att våra datorer krånglar inte för att jag inte vill! Hoppas jag ska få ordning på dem snart så slipper jag terra Petra med långbesök varje gång jag vill fixa mina kort! Tack söta petra för hjälpen!

Här kommer några kort jag gjort under min bloggfrånvaro. Det är lite blandad kompott mellan privata och DT-kort för Inkido.
Hoppas jag snart är tillbaka i cyberspace! Kram på er!

7 kommentarer:

Petraso sa...

otroligt fina kort du gjort!!! kan vara bra för skapandet med blogg paus i bland...... Du får gärna terra MIG !!! BRA ATT HA TILL GODO:)

kRAM

Muffin sa...

Åh, vilka fina kort du gjort! Följer din blogg regelbundet och tycker det är härligt att du har så olika stilar. Har själv nyss startat en blogg och lagt en länk till dig, hoppas det är ok.
=o) Muffin

Mill@n sa...

Läckert!! Coolt att markera en siffra på emossingplattan *noterar för senare lift* Petraso har redan läskat med den dien, än så länge håller jag tillgodo med de jag redan har. . . Inkidos nya är grymt fian som vanligt. Tack för att du tog dig tid att pressa ut dem i cyberspace ;o)

Lenalandis sa...

Härliga kort med ljuvliga färger. Du gör alltid så fina kort.

Karma sa...

Så fantastiska kort du gör! det är så kul att titta på hur fint du får till det varje gång. Stor kram, du är bäst

Tette sa...

Härliga kort! Vi skrivs snart igen!

joggemia sa...

Skönt att du är tillbaka! Har undrat lite vart du tagit vägen. =) Härliga kort!

Kram!