Inkido hjärtlåsning


Idag ska min dotter spela semifinal i Vårcupen, en fotbollsturnering bland kommunens skolor. Spännande som bara den....:-) Det är perfekt väder också till att vara åskådare...solen skiner från en klarblå himmer och det spås bli värmaste dagen hittills i år. Livet leker!
Jag har gjort ett DT-kort för Inkido. Enkelt och kanske ser lite trist ut som fotat(?!). Själva låsningen är i alla fall gjord med det minsta utstansade hjärtat och Inkidos små hjärtbrads. Sen är det lite prickar på utvalda ställen gjorda med liquid pearl.
Format har en tävling i sin blogg med chans att vinna stämplar ur deras senaste kollektion! Missa inte! Kika i min länklista.
Ha en härlig dag!

4 kommentarer:

petraso sa...

Superfiffi lösning till altaskåpet.... 4 åkte ut med 0-1 till KODE.

ANNAANNA sa...

Jättefint och smart.

Förresten så finns här så himla mycket fint i din blogg att jag klickade in den i favoritlista för att besöka igen.

Tack för titten idag.

joggemia sa...

Enkelt och underbart! Här är det också sport för hela slanten...ungarnas fotbollssäsonger har ju satt igång igen. Precis som du säger så är det extra lätt att vara hejarklack i det här vädret. =)

Kram!

Karma sa...

Så himlans snyggt som vanligt, jag bara häpnar av din kreativitet! Kan du inte dela av dig lite av den, min är nämnligen helt bortblåst sen länge. 6:orna åkte oxå ur tyvärr......alldeles orättvist för dom ÄGDE som dottern säger hihi. Men ett snörpligt turmål under den korta stund dom hade på "vår" planhalva, så kan det gå. Kram