Och så var de två...Jag har tyckt att mina kollegor är tokiga som inte nöjer sig med en katt utan att de skaffar sig fler och fler. Japp, nu var jag där själva. Nu har det flyttat hem ytterligare en katt hos oss. Vi har blivit fodervärd till ett syskon till Mollie och här är de tillsammans:


Mollie och Bella i Linneas famn. Tack för förtroendet, Katarina!

Det är inte lätt att fota katter för det går inte att använda blixt, deras ögon blir röda direkt. Nu har det varit dåligt väder sen Bella flyttade hem till oss för två dagar sedan, så det har inte blivit några bra foton. Dels av mörkret men även av att hon är lite skygg än så länge. Jag får skynda långsamt. Mollie gör det inte så lätt för henne för hon ger henne en del tjuvnyp men det går säkert över snart. Jag tycker det blir bättre och bättre hela tiden. Jag har förstått att det är helt normalt.
Jag har varit inne och hämtat ett par bilder
från hennes uppfödares hemsida
Här är hon runt 11 veckor gammal

3 kommentarer:

Anna Å sa...

Tycker inte alls att du är tokig! Det är faktiskt både lättare och roligare med två... sen är ju Ragdolls lite beroendeframkallande... Fullständigt med lite gruff de första dagarna.

Lycka till med de små charmtrollen!

petraso sa...

Wow fick en chock när jag hörde att ni fått tillökning nu måste jag gosa massa mera!!!!

Jen Hoover sa...

Although I have absolutely NO idea what your blog says... I just have to comment that these cats are absolutely GORGEOUS!