Massa alster

Jag har gjort massa grejer men jag har fortfarande ingen kamera så jag kan inte visa er. Det har varit ganska mycket beställningar så jag har fått fota med min mobil innan jag levererat. Kameran i min mobil är helt ok men jag har däremot inte hittat min USB-kabel till kameran så jag har inte kunnat ladda upp dem heller. Ja, usch vilket missflyt jag har med kamerorna för tillfället. Även min dotters alldeles nya kamera är inlämnad på reparation...

Jag pratade med NetOnNet i fredags och då visar det sig att de inte hittar några reservdelar till min kamera...Konica Minolta tillverkar inte kameror längre. Nu har de mailat till Tyskland för besked om hur de ska gå tillväga nu och det svaret kan jag tydligen inte vänta mig att få förrän efter jul. Hur lång tid kan det behövas, kan man undra... Men enl herrn jag pratade med så lutar det åt att de ersätter mig med en likvärdig kamera vilket passar mig utmärkt. Jag ska då passa på att lägga lite pengar emellan så får jag min efterlängtade Canon EOS 400 som jag ändå hade tänkt att köpa. Håll tummarna att det blir så!

Jag återkommer förhoppningsvis ganska snart med fler alster! Ha det så gott!

3 kommentarer:

Petraso sa...

attaNS va ni har problem med kamrerna..... hoppas du får en eos av dom pga av vänte tiden... nyfiken på allat du skapat... kommer och kollar på hallen! när barnen dina är friska!
Vi ska fixa ny belysning till Julgranen tur vi tog fram den i tid.... helt kaput.... varför la jag den i lådan i fjol????

Malin sa...

Hoppas det löser sig till det bästa (alltså en ny :-) med kameran! längtar att få se dina fina grejer! Kram

Anonym sa...

Jag vill också se dina grejer, lycka till!! och stor kram Rossanna