Trevande försök


Lite scrapping emellan korttillverkningen...kul med omväxling!


Jag har börjat så smått att scrappa och jag känner att jag är ute på högt vatten för tillfället...:-) Men jag antar att man måste börja någonstans...det kan ju bara bli bättre. Det är i alla fall väldigt roligt och jag hoppas att jag ska få mer tid att scrappa. Här är rubriken en fullständig katastrof! Den har hamnat alldeles för långt till höger och är osammanhängande så nu vet jag i alla fall hur jag inte ska göra nästa gång *haha*. Håller på med en LO till och även där har jag kört fast med rubriken...tydligen mitt svaga kort.

Men jag har i alla fall konstaterat att jag behöver en Silhouette om jag ska scrappa! Det duger inte med mina mini QK-alfabet längre. Det verkar ju perfekt med sillen där man kan välja vilket typsnitt som helst i vilken storlek som helt. Den står högst upp på min önskelista för tillfället!

Ha en trevlig lördagkväll alla bloggläsare! Kram Camilla

5 kommentarer:

Petraso sa...

Sillen verkar ju helt nödvändig för dig... du är ju tt data feak så Jag kan agera hjälp och trycka på maken din.... ;)

Jättefin Lo !

Anonym sa...

Jättefin layout!

Maria (mek73)

joggemia sa...

Lova mig en sak- fortsätt scrappa!! Man ser ju lätt att du har lika stor talang vad gäller scrap som med kortmakeriet! Hoppas verkligen att du snart får en "sill"....jag har en Craft Robo och är supernöjd!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram!

Karin sa...

Super-snygg LO!!! Håller med föregående...fortsätt scrappa.

Malin sa...

SÅ fint! förstår inte alls va du menar med rubriken?? tycker allt är perfekt på denna LO! Kram