Två kort till....Har gjort kort efter två skisser från Scrappiz cybercrop denna helgen.

Här har jag använt PysselPassions stämplar Julstrumpa och God Jul. Får nog försöka ta nya foto sen för man ser ju inga effekter alls. Julstjärnan har jag lagt 3D-lack på och cirkeln med motivet på är fäst med 3D-kuddar. Skylten har jag klippt ut själv och använt fernstansen. Papper är från Basic Grey, Bazzill och Wild Asparagus. Stygnen är Quickutz.
Papper är från Basic Grey och Bazzil. Stämplar från PysselPassion, Paketöppning och God Jul. Motivet sitter på 3D-kuddar. Knappar från Foofala med svart floss. Det gröna pappret bakom motivet har jag skurit smalt och veckat lite.

6 kommentarer:

camilla sa...

Åhhh så fina kort du gör camilla, jag blir helt avundsjuk, hade jag varit en hejjare på att göra kort, så hade jag gjort ett fint kort som jag hade skickat till mor och far, dom har varit gifta i 40år nu den 5 nov, men nej jag har ju inga fina dekorationer.. får skicka blommor i stället hi hi.
Kram Camilla

muhren sa...

Kanon fina kort Millan!
Men,visst är det tråkigt att det aldrig syns när man använder glitter eller 3 D lack...
jag får tänka mig hur fina dom är!

Camilla sa...

Haha...ja det är jättetråkigt. De blir så platta när man fotograferar dem.

Malin sa...

Jättefina kort! jag har inte pysslat nåt alls i helgen får väl se om jag får till något i morgon. Tänkte att vi kanske kan gå på bio eller nåt i morgon med barnen? skulle väl vara mysigt? förortsungar kanske kan vara nåt? kram

Camilla sa...

Malin: Ja det kanske kan vara nåt...får springa ner och läsa i KP :-) Ska ev till stan med barnen så de får välja. Kram!

Petras blogg sa...

kanon fina kort millan, det tar ett tag innan man hittar stilen med ett nytt märke