Kortträff

Igår hade vi kortträff och denna gången var vi hos Rossanna. Jättetrevligt som vanligt. Jag tycker att våra träffar blir längre och längre...igår åkte jag hem inte förrän efter klockan 22. Men bara fikandet tar en timma och då är det bara tre timmar kvar och det är inte länge när man pysslar! Men kul är det! Malin leder ligan som vanligt med två kort, jag stämplade upp massor igår samt gjorde ett kort som inte är helt färdigt. Om jag hinner ska jag sätta mig med det när jag kommer hem.

När jag började stämpla förra sommaren så var jag ensam om min hobby. Men av en slump fick jag reda på att en (Pernilla) i området höll på med samma sak och då började vi sätta oss tillsammans en kväll i månaden ungefär. Sen utökades vi till tre när min kompis Malin blev sugen på att testa och det dröjde inte länge till hon blev fast. Petra kom med för några månader sen och sen dess har det hänt massor! En människa med mer energi har jag nog aldrig varit med om :-) Hon har fått oss till att lägga ut på Scrappiz t ex...bara det är en bedrift...hihi. Nu träffas vi varannan vecka och har jättekul...man inspirerar varandra massor. Tack tjejer!

Ska fota mitt kort så fort jag kommer hem.

3 kommentarer:

muhren sa...

Vill oxå gå på pysselträff!!

Nu vill jag se dina kort! ;-)

Camilla sa...

Ja det är så mysigt! Om du är i närheten är du välkommen att göra oss sällskap! Jag har inte hunnit att fota mina kort idag...det blev kväll innan jag var färdig med läxor och läggning så ljuset blev för dåligt. Jag ska försöka imorgon! :-)

Petraso sa...

jag har fått er till det ena och andra... kanske snart att använda orangea papper också....
Jätte kul att pyssla med er..och Linda du kommer få träffa dessa goa tjejerna när du kommer upp.