Kort kommer imorgon

Hade tänkt att pyssla i eftermiddag men det blev inte riktigt som jag tänkt. Barnen ville ut och "Halloweena" som vi kallar det ;-). Min äldsta dotter går själv med sina kompisar men jag promenerade runt med minsta tjejen. Hade så klart hellre suttit och pysslat i värmen än springa runt området i regnet men vad gör man inte för de små liven....! De hade jätteroligt och fick ihop en hel del godis :-)

Fick i alla fall gjort klart mitt sista DT-kort senare på kvällen. Imorgon tar jag med det till jobbet för att fotografera det och sedan lägger jag dem på brevlådan. PysselPassion ska vara med på Syfestivalen 3-5/11 och önskade få med några kort dit. Hoppas hon tycker de är ok...!

Godnatt och kram!

3 kommentarer:

Malin sa...

Ja, det blev ju inget pyssel igår för mig med tack för en mysig promenad i regnet. Tilda var jättenöjd!

Petras blogg sa...

och jag fick besök av din stora flicka.... och min lilla tjej flög upp ur badkaret när jag berätta att hennes kompisar ringda på.... (hon är så stolt över att dom är snälla mot henne och bär halsbanden hon fått av dom varje dag) så thildis i bara badlakanet bjöd dom på dumleklubbor ... så hemska dom var.... men väluppfostrade... såg lite frusna ut....

Camilla sa...

Hihi vad roligt. Kan tänka mig att hon tycker det är spännande med 12-åriga tjejer :-)