Min lilla hörna
Här sitter jag och pysslar sen i går kväll. Jag har inte fått allt på plats ännu men det börjar likna något. Jag sitter i vårt sovrum som inte är så stort så när jag pysslar får jag dra fram mappvagnen som jag annars skjuter under bordet. Samma sak med stolen...den står bara där när jag pysslar allt för att spara plats ;-) I de svarta cd-väskorna har jag mina stämplar och i den röda pärmen alla små pappersrester. Större har jag i ett fack i mappvagnen.


Tapetserade om vårt sovrum för ett par veckor sen och här är resultatet. Själv kan jag tycka att det kanske behövs lite färgklickar här och var, det är väldigt beige. Men jag är inte säker än...tycke rdet är en lugn känsla och det vill jag ha i sovrummet.


4 kommentarer:

muhren sa...

Himmel vad fint ni har det!
Någon färg på någon kudde kanske eller någon färg på en kruka.....några tips!

Underbart fint har ni, det var kul att komma hem till dig, nästa gång måste vi fika! ;-))

Malin sa...

Hej svejs, är e jag!! jag är lite krasslig här hemma i dag. Blev ju jättebra med en pysselhörna i sovrummet. Jag tycker att det är jättefint med det nya tapeterna, jag älskar ju brunt o beige så det faller mig i smaken!!
kram

Camilla sa...

Tack, vad roligt att ni tycker det är fint. Jag har funderat på detaljer i aubergine (stavas det så?) på nån kudde, lite blockljus och så vidare. Vi får se vad det blir.

Nästa gång får du komma hem och fika på riktigt ;-)

Petras blogg sa...

åh va fint det blev... och egen scrapp hörna* nä inte avis alls*
vill du tapetsera mera så kom hemm till mig du kan ta Tobias rum...
Kan nog bli snyggt med a...bbbergin till men tycker det ser toppen