En på miljonen

Gillar den här textstämpeln! Jag har stansat ut ramen och sen färgat in den med hjälp av distressdyna (Broken china) och min nya "blending tool". Sen har jag prickat stickels (Gunmetal) längs kanten.

Man ser det inte så tydligt på fotot men färgen på kortstommen är plommon. Letade bland mina Inkidopapper och hittade inget som matchade med denna nyansen av turkos. Gjorde därför ett eget mönsterpapper där jag använde en text och fjärilar i två olika storlekar. Kanterna på pappret har jag också färgat in med blending tool (vad tusan heter det på svenska...?) och dynan Broken china. Till sist för att binda ihop det hela så tog jag en turkos glittrig tråd och snurrade några varv.

EDIT Tänkte jag kunde visa er vad Blending tool är eftersom jag fått frågor på det.
Så här ser den ut och den finns att köpa t ex på Pysselmyran:


Man duttar i stämpeldynan och sen färgar man in pappret genom att dra verktyget utifrån och in mot mitten. Jättekul! Distressdynor och Impressdynor funkar bäst. Tim Holtz har bra demos på detta på sin hemsida.

8 kommentarer:

Helen sa...

Verkligen snyggt! Gillar din text stämpel, smart att göra ett eget mönstrat papper!

Linda P sa...

Åh, alla dina alster är otoligt snygga och rena i färger. Aldrig för mycket rych-pych, det är det bästa!

Helt perfekt helt enkelt!

Maria sa...

Mycket snyggt!

Muffin sa...

MUMS!

Sofie sa...

Härligt kort! Turkos är en av mina favoritfärger men får tyvärr sällan med det när jag gör kort... Du har fått till det så bra.

Lindilej sa...

Underbart kort, som vanligt! Vad är det för "blendingtool" du använt? Mvh Linda

hannahoj sa...

Jättesnyggt!

Helena sa...

Lika fint som vanligt!