Dopkort och lilla MollieEtt dopkort. Jag måste köpa lite nya stämplar som är lämpade för detta ändamål. Det ska stå med på min inköpslista som ska med till mässan om ett par veckor.

Mollie utforskar fönstret
Nu har vår lilla Mollie kommit hem. Hon är så go och mysig men fortfarande lite rädd. Hon lägger sig gärna bakom soffan men om vi tar fram henne så ligger hon gärna i famnen och gosar och spinner och har också lekt en hel del. Maten har hon knappt brytt sig om hittills...kanske är helt normalt i det här läget men jag går med henne till skålarna emellanåt och då tar hon litegrann i alla fall.
Vart hon gjort sina behov är också ett litet mysterium....hoppas hon hittar till lådan snart. När de vaknat och ätit tränger ju oftast behovet på så då tar jag henne till lådan så hon ska veta vart den finns...men än så har inget hänt. Är det nåt mer jag kan göra?

7 kommentarer:

Scrapkatt sa...

Ljuvligt kort!!
Vilken ljuvligt söt katt du har!

Anneli sa...

Hej Camilla !

Vilken liten goding, men var inte orolig det tog två dagar innan vår Smilla gick på lådan när hon kom till oss. Hon håll sig i två dagar när hon väl gick på lådan så blev det en jätte pöl. Jag trodde som Du att hon hade gjort i hörn, men så var det inte. Nu går hon på lådan regelbundet..

Du kan se min lilla söta Smilla i min blogg hon är nu 7 månader.
http://anneli.segeson.se

Lycka till med lilla söta Molly// Kram Anneli

Petraso sa...

Wow här händer det grejer när man drar till fjällen!
Inte bara min blogg som uppdateras av dig utan din egen !!!Wow va fina saker du gjort!
Kul att du är på g!!!

Hm ser mer än en stämpel jag vill låna;) Fast det sa jag ju när du shoppade dom:)
höres i morgon???? tvätt maskinen ska gå varm....

Malin sa...

Åh vilket fint kort! superfint. Mollie är ljuvlig....lyckliga jag fick ju hålla en stund igår. När vi fick Kryddan så åt han inte på flera dagar, det tar nog några dagar innan dom känner sig trygga o "som vanligt". Kram

Anonym sa...

Tack så mycket för kortet!! Jag blev jättenöjd!! Hoppas du inte kände dig stressad bara när jag sa till dig så få dagar innan. Åh gud så söt hon är lilla Mollie. Kram Kram Karin

Sanna F sa...

Underbara vackra o söta kort du skapat sedan jag kikade in sist!
Du gör alltid så fina och speciella kort som jag gillar o inspireras av massor!
KRAM

Tette sa...

Vilket jättefint kort!!! Gillar verkligen kronan, och vilka snygga bokstäver - vad är det för några?