Inkido-kort


Ett Inkidokort till...det blir många nu när jag har fått lite nytt material hem. Jag har köpt massa fina papper och ska nog börja klippa i dem också snart. Måste "bara" först...;-)
Här har jag som synes använt en stor härlig blomma, nya mönstrade papper från Inkido, nya brads för i år. Även det enfärgade gröna, som är en sönderklippt kortstomme, är nytt Älskar koppar och ska köpa på mig massa dekorationer i koppar! Poststämpeln är också ny för i år, kul med den ovala formen.
Idag har jag varit och shoppat och hittade en så snygg kappa i. Nu är jag så ivrig att få börja använda den. Kan inte våren komma snart!?! Jag har försökt att hitta en bild på den men attans den finns inte någonstans!
Ha en härlig söndagkväll! Kram Camilla

7 kommentarer:

Tina sa...

Skitläckert!
Älskar färgerna.

LisaMattias sa...

Här har man haft fullt upp och inte tittat in på ett par dagar, och så mycket du har hunnit med sen sist!! Operation, och en massa fina kort.... Hoppas att allt är bättre nu??? BAMSEKRAM från Lisa

Malin sa...

Så jädrans snyggt! du är så duktig min kära millis, sån enorm känsla du har. Kramis kramis

joggemia sa...

Enkelt och superhärligt kort! Jag har också gjort några kort med de stora blommorna...älskar dem! Ser fram emot fler kort med koppardekorationer.

Kram!

petraso sa...

Ja koppar är så Snyggt... alla bradsen är uderbara som inkido har....

Massa tack för pratstunden och fikan...
Du är underbar millan!!!!
Tur jag har dig!

Karin sa...

Snyggt kort! Gillar de stora blommorna. Fin stämpel du använt.

~Nancy~ sa...

Such a cute card! Love the layered flower!