Utmanad!

Jag är utmanad av Tette Titta in där...hon gör mycket fina saker! Regler: Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

Vad gjorde du för tio år sedan?
I maj 1998 föddes vår andra dotter så halva året gick jag i graviditetsbubblan och resten av året i amningsbubblan ;-). 6 veckor efter att hon föddes så köpte vi en bostadsrätt. Vi tyckte vi flyttade in i ett slott ...en fyra på 103 kvm...kom från en trea på 74 kvm och det var trångt med två barn! Vi växte dock ur radhuset ganska snart...

Vad gjorde du för ett år sedan?
Hm...det var svårare. Jag pysslade en hel del för då hade jag ganska nyligen fått mitt första uppdrag som designer för Pysselpassion.

Fem snask du gillar:
Oj, denna listan skulle kunna bli oändlig! Jag är nämligen en riktig gottegris! Jag älskar mint/choklad. Såna där Marianne mintkulor står väldigt högt i kurs just nu. Sen är Polly väldigt gott. Marabou mjölkchoklad med mint. Mintkakor. Åh...jag har en till favorit som jag inte kommer på namnet på nu. De ligger 15 st i en förpackning med halvor av kola i botten, nougat med en nöt i och lite choklad på. Vet ni vilken jag menar?

Fem sånger du kan hela texten utantill:
Jag kan många sånger utantill men de flesta är gamla som gatan. Numera lägger jag inte så mycket energi på sånt. När jag bodde hemma för hundra år sedan la jag mig raklång på golvet med min bandspelare och lyssnade på låten, tryckte paus, skrev av en mening, lyssnade en rad till, pausade och skrev.......bara för att kunna sjunga med. Haha, man hade ju all tid i världen. För att nämna några så kan jag en hel del av Marie Fredriksson tidiga låtar. Främling med Carola så klart...Bryan Adams Summer of '69 m fl. Är usel på att komma på sånt här.

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala av lån, ta med min familj, mamma, pappa, syrran med familj på en resa, jobba halvtid och få massor av tid till mig själv. Ja, det stod ju inte hur många miljoner jag skulle ha... ;-)

Tre dåliga vanor:
Min last är godis och det är en dålig vana! Organiseringstokig (typ garderober, skåp, förråd)...bra ibland, en begränsning ibland. Speciellt när inte resten av familjen har samma behov och förstör det jag organiserat...Har säkert fler men kommer inte på nån nu.

Fem saker du gillar att göra:
Scrappa och göra kort, fotografera, fika med mina tjejkompisar, dansa, inreda

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
Det här borde vara lätt...Midjekort kavaj, kråsblus, öronmuffar, äkta päls (inte för att det är fult utan av princip), nätstrumpor

Fem favoritsaker:
Min kamera, mina scrapsaker, min dator, mina goa hudkrämer och mina väskor.

Personer jag utmanar är Malin, Camilla, Rossanna och Camilla Rietz

4 kommentarer:

petraso sa...

Opps inte visste jag att du gillade mint godis....så mycket...

Det där med radhus baby dator och handväskor har jag ju koll på och organisera.....

Ps Hon organiserar bland mina stämpel dynor när hon är hemma....

massa kramar!!!!

camilla sa...

toffeefe...stavas inte riktigt så, men kan de va dom du gillar???
ha ha jag kände igen mej i ditt sätt att lära mej låtar..på me bandarn, pausa och skriva av den meningen...och till slut så kunde man hela texten..
mint har du väl alltid gillat....camilla "peps" bröndum...jag känner igen de där med organitiation..ooså fattar inte resten av familjen de...då e de störigt:)

kram camilla

Petra/paradise sa...

*hihi* vilken rolig läsning!! ;)
KRAMAR Petra

Camilla sa...

Hejsan Camilla...
Tack för att du utmanade mig..
Jag har skrivit och utmanat andra.
Det var roligt..
Önskar dig en bra morgondag.
Kram Camilla