Försummar allt


Älskar mina nya stämplar...

Jag känner att det blivit för mycket pysslande den sista tiden. Tro mig, jag skulle kunna pyssla ännu mer men jag försummar ju allt annat. Jag blir ju en eremit som inte går utanför dörren och som lever bland dammtussar och glömmer av att tvätta....hihi! Nä nu får jag ta mig i kragen och hoppa in i vardagen igen.

Om det nu bara vore så att man bara satt och pyssla...den tiden hade nog varit ok att offra till det. Men sen tillkommer ju all tid man lägger på sin blogg, redigerar bilder, kollar andras bloggar och ett par svängar på scrappiz varje dag. Jag vågar inte ens räkna efter hur många timmar jag lägger på min hobby...måste ta ett par steg tillbaka innan min familj glömmer hur jag ser ut.

Detta kortet, som de flesta andra jag gjort den sista tiden, blir till att lägga i bra-ha-högen. Det är jättekul att göra DT-kort och beställningskort men när de är klara så är det så härligt att bara skapa för sin egen skull, bara för att det är kul. Så det här kortet bara växte fram och jag har använt min absoluta favoritpapper för tillfället. Älskar dem!

Materiallista: Bazzill PWL, mönstrat papper från K & Company, stämpel från Magnolia, primablommor, QK blommor och snirklar, brads, rubons Heidi, band, garn samt glitterlim.

29 kommentarer:

Anonym sa...

Du är grym på kort!!! Jag lämnade det "sista" felix kortet på dopet i lördags och det var väldigt uppskattat. Kortet skickades runt bland alla kortmakande gäster. Genast började diskussionerna om hur du gjort det, det , det osv. Men David tog åt sig hela äran, han sa att han pysslat länge men att detta var ett kort han bara slängt ihop :-) San ville iallafall ha din adress till bloggen för att titta på dina alster. Kortet idag var riktigt i min smak jätte jättefint!!! Kram på dig

Anonym sa...

såååå grymt fint kort du gjort!! Enormt härliga färger å snyggt upplägg!! *me like*
Dundrar rakt ner i min favvomapp!! =D
Jag vet vad du menar att du försummar allt annat...jag är tyvärr likadan. Tror att de flesta pysslare är sådana. Det blir nästan som ett tvång å sitta ibland tycker jag..
städa? äh..det kan jag göra någon annan dag! ;P
MÅ gott vännen å tillåt dej själv en liten paus från ditt skapande! =)
Kram Petra

Kortmanitove sa...

Så utrolig fint det kortet ble.. er helt enig med deg i at disse papirene blir favoritter, sånne gode farger og koselige mønster. Vi andre nyter jo godt av at du sitter så mye med stemplene dine da, så vi klager ikke!!
Tove

Anonym sa...

Åh vilka underbara kort du gör! Du skänker så mycket inspiration! Kram

Camilla sa...

jättefint camilla!!1
ja jag känner mej likadan,Martin tycker jag e stentråkig som sitter o pysslar hala tiden, även om jag annars bara hade suttit i soffan och inte sagt ett ord till varandra så föredrar han nog de. jag har inte gjort nåt på sista tiden, men nu har jag börjat på ett album till min syster som hon skall få i julklapp, så jag kan ju inte llägga in de här...ifall hon skulle kolla in här, de hade ju varit förödande, så jag vet inte va jag skall lägga in här för tillfället...jisses va långt detta blev
kram Camilla

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med övriga. helläckra kort! Och det är skönt att läsa att andra är som en själv och blir besatt!

//Linda

Katrin sa...

Härligt kort! Visst är det lite dubbelt när man kommer in i ett pysselstim och försummar hem och familj för att få sitta och uggla i datahörnan och pysselrummet... Men jag tror att alla vinner i längden på att man får lägga tid på det man verkligen njuter av.

Hjördis sa...

Ååh vá underbara kort du gööör!!!

Jag är så super avundsjuk :(
Har ju inte pysslat på flera månader...eller jo det har jag ju men pyssel i större format ;)
Nerverna börjar ligga utan på här nu..men det kommer ordna sig!!
Välkommen på onsdag, då är det äntligen dax´s.

Kramizar från den trötta Hjördis

Karma sa...

Ja, tiden bara rusar i väg när man sätter sig. Annars är jag nog lite tvärt om, o "tvingar" mig att ta tag i allt det tråkiga först o sen är jag är klar så finns inte tiden kvar till det jag vill, knäppt. Nånstans mittemellan kanske vore bättre för oss båda ;-) Jag önskar jag vore lite mer som du o släppa lite.....det är trots allt bättre! hihi Kram

Anonym sa...

Jättefint kort! Härliga färger.
Kramar

Anonym sa...

Superduperkort! Jag har liftat dig, hoppas det är OK ;0)

Anonym sa...

Men vad jag känner igen mig när du skriver om hur denna härliga hobby tar över. Skulle börja dagen med att göra nytta i hemmet men jag misslyckade på startlinjen. Nu sitter jag här och tittar på alla dina fina alser istället. Mycket roligare och du är sååå himla duktig.
/Gunilla

Anonym sa...

Kan bara instämma i vad du och övriga säger om att försumma allt annat pga denna härliga hobby :-)

Du gör grymt fina kort! En stor inspirationskälla för mig är du. Vad har du använt för text på "blåbärskortet" i inlägget lite längre ner?

Anonym sa...

Hej Jättefint kort.

elin sa...

Åååå så mange superherlige og kjempefine kort du har laget.

Anonym sa...

Vilka jättefina kort du gör!

Petraso sa...

ja du vet vad min gubbe tycker om hobbyn..... ständigt gnäll!!!

Petraso sa...

Super duper.. kort.

Unknown sa...

Åååå så nydelig kort! Så herlige farger og lekre detaljer!
Du er kjempeflink!

Sharon sa...

I love your blog and your cards are so beautiful!!

Anonym sa...

Har liftat detta fina kort, ligger på min blogg! Tack för inspirationen!

Anne sa...

Fantastic!! I just found your blog and I think your work is wonderful!

Maria sa...

Var här nyss och nu återvänder jag, måste tala om att det fastnade det där söööta kortet med den gröna ytterramen med den rosa innerramen. Såå himla häftigt med oregelbundna cirklar. passar så fint ihop. Maria

Theresa/Tette sa...

Super duper fint kort. Och jag håller med verkligen jättegullig stämpel!

Anonym sa...

Såklart får du lifta mig, det gjorde ju jag med ditt kort.
Kul att du gillade de!

Inger Marie sa...

Ååå sukk så nydelige kort du lager :)
Herlige farger og nydelig sammensatt.

Ha en flott dag!

Klem fra Inger Marie

Sanna F sa...

Å vilka urfina kort du har gjort med de nya stämplarna!

Lotta sa...

Oj, vad jag känner igen mig i vad du säger. Jag är fast vid mitt scrapparbord eller vid datorn. Damsuga och tvätta är nåt jag inte har tid med längre. Tar tag i damsugaren när damtussarna blir för höga för att kliva över.....(nästan så är det i alla fall). Pyssla om hemmet och göra mysigt med fina dukar, levande ljus och fina blommor i fönstret, som var nåt jag sysslade med förut........det är inget jag gör alls nu för tiden nästan. Och min sambo tycker jag är helknasig som bara ORKAR sitta och scrappa hela dagarna. Han frågar ofta hur jag orkar med det....Lätt som en plätt tycker jag....Du är i alla fall grymt duktig på att göra kort ser jag.

diana68 sa...

It's been a while that I vistit your blog.... you've made beautiful cards lately...It's a joy to look at them !!