BokmärkenHär är några bokmärken jag gjort som ska gå till försäljning. Ska stå på en mässa nästa helg...Tur att man haft en sån skaparlust det sista....*ironisk*. Men nu de sista dagarna så har jag haft flyt i mitt skapande och det bara sprutar ut grejer. Hoppas att det fortsätter så denna veckan till det är dags.
Svårt med priser tycker jag...hur skulle ni prissätta t ex ett sånt här bokmärke? Jag vill ju gärna bli av med mina grejer men jag vill ju inte vara för billig heller. Jag är inte den typen som sitter och massproducerar så jag sitter ganska länge med varje kort eller vad det nu är jag skapar.
Nu måste jag däremot få till många kort så jag har valt ut några favoritutförande som går ganska snabbt att göra. Men jag har svårt att göra ett precis likadant kort så det blir i nya färger. Det ska ju vara kul också!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilka fina kort, du är så duktig.
Roligt att du ska stå på mässa.
Kram Marie-Louise

petraso sa...

Jätte snygga Millan! Kommer nog gå bra...hoppas bara vädret är lagom så det kommer massa folk.....
hoppas du drar in massa till våran shopping tur;)
Jag står för uppbakning om du säljer bra;)

Anonym sa...

Hej!
Nämn Kungsbackamässan
www.kungsbackamassan.se

Bord Rosa Tassar.
Din mässkompis Katarina

Mill@n sa...

Superfina bokmärken!! Ångest varje gång att veta vad som är mest poppis... kort eller bokmärken eller altrade tändsticksaskar. . . Jag tar nästan lika mycket för bokmärkena som för kort. Någon miljonär lär man inte bli på denna hobby men det är kul att få in lite flis till pysselkassan!! Lycka till på mässan!

joggemia sa...

Ursnygga!! Jag är säker på att de kommer att gå åt som smör i solsken. Hm...alltid lika svårt med pris.... Lycka till!

Kram!

Pillan sa...

Snygga bokmärken! Visst är det svårt med priser?! man vill bli av med det men inte för billigt...
Lycka till!