Fjäril vingad...Älskar denna stämpel som jag köpte på mässan. Bradsen fick jag av min syster i julklapp...en liten påse med flera olika färger och former. Jättefina!

Jag ska stå på en hantverksmässa i sommar och nu skapas det kort för glatta livet här hemma. Tänkte variera lite hur avancerade de ska vara så jag kan ha flera prisklasser. Dels för att jag inte kan sitta så länge med varje kort för då kommer jag inte ha så många att sälja...dumt om det är tre dagar. Sen också så det finns kort för allas plånböcker. Detta kortet skulle jag nog lägga i mellanklassen för det gick ganska fort att göra men ändå med lite detaljer på. Det är väl rimligt? Hur mycket brukar ni ta för era kort när ni ställer ut på mässor? Jag tänkte ev också göra lite tändsticksaskar och ev lite kalasinbjudningskort i förpackningar om 8 st. Blomkort kan väl också vara bra...ja, jag får spåna lite, jag har några månader på mig.

10 kommentarer:

Jojjo sa...

Vilka fna kort!
Kramkortet med transparanta knappar på var ju hur enkelt som helst men ändå jättefint! Jag måste nog testa att göra ett sånt kort :)
Jag har aldrig ställt ut kort på mässor eller så men jag tar emot beställningar och då tar jag 50 kronor...

Elin sa...

*nyfiken*
Var och när är hantverksmässan? Finns det mer info någonsta... Du lär få göra många kort om du ska ha några kvar, de kommer gå som smör så fina de är ;)
Kram Elin

Petraso sa...

Kanon fint!!!

gillar den stämpeln med.....
Tur du har den´;)

tufft med 3 d lacket på fjärilen..... men det med prisättning är svår......

träffade Susgus i dag *super trevlig*

*pysselstina* sa...

Åh, så fint kort...stilrent..
Det är kul med hantverksmässa,
ska själv ut på det i vår och sommar. Var ska du vara?
Jag brukar ta från 35:- och upp till 50:- för kort..beroende på materialkostnad och tid...Men just ny målar jag mest på trä, det är "min grej"...
Alltid så inspirerande att gå in på din blogg, jag gör det ofta...(varje dag:0)...Så mycket fint här att titta på...
*Kram Stina*

Karma sa...

Jättefint kort! vad spännande att du skall vara med på en hantverksmässa, många kort kommer du att behöva! det kommer att vara lång kö hos dig polarn. Kramis

megastamper sa...

oh camilla,
that´s a really wonderful and so precious cards ... the colours are so lovely and the layout great again!!!
hugs, bea

Sian sa...

Beautiful! I love it.

Unni sa...

Åååååhhh så lekkert, virkelig vakkert:)
Unni

joggemia sa...

Såå läckert kort! Fin stämpel. Jag är övertygad om att du kommer att sälja slut på rubb och stubb...så duktig som du är!

Kram!

Tette sa...

Oj, oj, oj här skapas det! Vad mycket fint du gör.

Och du, era små kattungar - de är så söta så man blir alldeles tossig.